Termeni si conditii

1. Orice utilizare a informatiilor puse la dispozitie de site-ul fierdecalcatvertical.ro se poate realiza doar in scop personal, fiind interzisa preluarea de articole, fie ea integrala sau partiala, fara acordul scris al administratorului acestui site, care este proprietarul de drept al textelor, imaginilor si oricaror alte materiale.

2. Textele, imaginile si orice alt tip de material pus la dispozitie sunt protejate de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificată și completată. Orice incalcare a drepturilor de autor atrage raspunderea persoanei fizice sau juridice care a procedat astfel.

3. Pentru sustinearea proiectului, site-ul fierdecalcatvertical.ro plaseaza link-uri de afiliere in corpul tuturor articolelor publicate. Acest lucru inseamna ca la orice produs cumparat prin accesarea unui astfel de link, site-ul va primi din partea magazinului partener un procent din suma totala achitata de cumparator. Acest lucru nu afecteaza pretul produsului!

4. Comentariile pe site sunt permise atata timp cat se utilizeaza limba romana sau o imba de circulatie internationala (de preferat engleza). Este necesar ca limbajul utilizat sa fie unul civilizat, in caz contrar persoana in cauza riscand blocarea accesului pe site.

5. Site-ul fierdecalcatvertical.ro utilizeaza cookie-uri pentru colectarea de informatii care sa ajute la imbunatatirea experientei de navigare oferite. Mai multe informatii despre acestea gasiti aici.